Blogs

Wekelijks een verse blog: Een smakelijke mix van hulp bij de groei van je bedrijf en jouw groei als ondernemer.

Blij in je business scan

Soms weet je het ineens. Maar lang niet altijd.

Confession time

Ik heb een ochtendhumeur. En geen kleintje ook.
Da’s best een beetje een geheimpje (tot nu toe dan) want ik steek mijn hoofd gewoon niet buiten de deur voordat ik mijn hoofd en mijn humeur heb glad gestreken. De Man weet inmiddels dat ie me voorzichtig moet benaderen tot na het ontbijt. Dan gaat het weer een beetje.

Het was nog erger

In de tijd dat ik werk deed waar ik de pest aan had. Het betaalde goed hoor, daar niet van, maar ik kwam er niet graag mijn bed voor uit. Uiteindelijk maakte dat dat ik ging ondernemen. Ik wilde zelf kiezen wat ik deed en voor wie. De beste move ever.

Ik kies als ondernemer steeds opnieuw

Als ik voel dat ik niet meer zo blij ben met mijn aanbod of mijn klanten.
Ik vraag mezelf geregeld of dit het nog is. En als dat niet zo is, begin ik gewoon opnieuw. Just like that. Dat heb ik al een keer of wat gedaan. Niet omdat ik niet weet wat ik wil, maar juist omdat ik dat wél weet. En omdat ik weet dat dingen veranderen, dat ik verander, dat mijn klanten veranderen, mag ik óók mijn bedrijf veranderen. Zo vaak als ik dat wil.
Of nou ja, niet té vaak natuurlijk, want dan snapt niemand meer wat je doet.
Maar die vraag, of dit het nog is, mag jij jezelf ook stellen. Eens per jaar bijvoorbeeld. En als iets niet geworden is wat je verwachtte of hoopte, dan mag je het gewoon anders gaan doen.

Jaja, ho maar!

Ik weet heus wel dat het niet zo makkelijk is als dat.
Maar als je écht gaat doen waar jij van in de fik gaat, dan is niets echt moeilijk. Dan ga je er gewoon voor en gebeurt het.
Maar dan moet je dus wel eerst weten wat dat dan is. En wie dat is.

Soms weet je het ineens. Maar lang niet altijd.

Soms weet je het ineens. Maar lang niet altijd.
Dan moet je een beetje wroeten tussen al die gedachten en ideeën, alle ‘ja-maars’ eraf krabben, het stof van ‘hellup, ik durf niet’ wegblazen. Want alles is er al, je hoeft het alleen nog maar te vinden.
En precies daarbij help ik je!

Een begin is zo gemaakt

Met de Blij in je business-scan.
3 vragen, een gesprek van 20 minuten en je hebt je eerste tips te pakken voor meer blij in jouw business. It’s simple as that.

Durf je dat knagende gevoel dat er iets niet klopt op tafel te gooien?
Wil je er iets aan doen?

Boek die scan!

Kost niets, alleen wat tijd. Antwoord YES via deze link, of via deze, dan gaan we aan de slag!

chocolade-witte-rand

Reageren?

Wil je reageren op deze blog? Heb je een vraag?

Of kun je er geen chocola van maken?

Stuur me een e-mail! Dan beantwoord ik deze graag.

En?

dcb-icon-infobox-pollepel

Smaakt het? Lust je meer?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief! Elke 2 weken verse content.

Lekker toch?

Wil jij elke 2 weken lekkere tips, nieuwe ingrediënten en nog veel meer?