Over mij

Ik ben Marjolein

dcb-icon-infobox-pollepel

Vrouw van Paul, baasje van Chouffe de hond. Zeiler en kookgek, in willekeurige volgorde. Ik hou van koken, eten en drinken met familie en vrienden. Ik hou van zeilen, liefst met zijn tweetjes op onze oude boot.

Ik ben ondernemer in hart en nieren. Blije eigenaar van drie bedrijven. Mijn leven ademt ondernemen, dat krijg je met twee van hetzelfde soort onder één dak. Dat heeft meer voor- dan nadelen trouwens; we houden elkaar in evenwicht.

Ik heb veel gedaan en nog meer geleerd, door scholing, maar vooral in de praktijk. Want wat dat betreft is ondernemen net als bakken: Je hebt het recept, maar met jouw ingrediënten, fornuis en oven werkt het net iets anders dan er staat en dát moet je uitvinden. En dat is precies waarom De Conceptenbakkerij er is!

Elke ondernemer verdient een eigen succesrecept. En ik weet als geen ander dat het bereiden daarvan een flinke klus is. En dat blijkt ook wel, als ik zie hoe veel ondernemers worstelen met hun bedrijf, hun aanbod en ondernemerschap. Ik vind het zó zonde om te zien dat ze soms de handdoek in de ring gooien, terwijl het vaak niet meer vergt dan anders kijken naar jezelf en je bedrijf.

Dat is wat ik doe met De Conceptenbakkerij: Samen met jou je recept herzien; nieuwe ingrediënten erbij, sommige bestaande verbeteren of eruit. Je menukaart aanpassen aan jou, zodat je meer klanten trekt.

Een kwestie van kiezen voor het allerlekkerste, zodat de klanten in de rij staan om er iets van te bemachtigen.

DSC_2979
dcb-icon-infobox-deegroller

Always be yourself. Unless you can be Batman. Then always be Batman.