Match call

So. Here you are.

dcb-icon-infobox-pollepel

Je bent al even bezig. Toen je begon was je mega enthousiast over het idee dat je had, je aanbod voelde zó logisch, maar nu wringt het…

Je hebt weinig tot geen klanten. En van de klanten die je wél aantrekt, sta je ook niet bepaald in vuur en vlam. Ze zijn een beetje binnengerold omdat jij gretig alles aannam wat op je pad kwam, onder het motto ‘geld is geld’, maar nu lijken ze alle levensenergie uit je te trekken.
En heel eerlijk, je wordt sowieso niet meer erg blij van wat je nu doet.

Het is nu zover dat je meer frustratie dan plezier voelt en ’s ochtends blijf je liever in bed liggen dan dat je gaat ondernemen. Je blijfactor staat vér onder nul. Zeker omdat iedereen om je heen wél succes lijkt te hebben.
Dat wil jij ook!

Wat hebben zij wat jij niet hebt?

Wat jij nodig hebt, is een goed plan voor je bedrijf. Nee, geen business plan. Een concept.

Wat?
Een concept!
Daarin leg je vast wat je gaat doen, voor wie, hoe en met welk doel. Een business plan is daar een onderdeel van trouwens.

dcb-proeverij-chouffe-2

Misschien moet je eens komen proeven in mijn keuken, want dat zou weleens de plek kunnen zijn waar jij naar zoekt.

In een match call kijken we of wij het samen kunnen, dat bedrijf van jou vlot trekken.
Ik stel je vooraf een aantal vragen om het gesprek écht richting te geven. En ik kan alvast verklappen dat je sowieso een paar bruikbare tips mee krijgt. Of we nou aan de slag gaan of niet.

 

In mijn Conceptenbakkerij geen standaard programma, maar een leidraad om je te helpen de goede beslissingen te nemen en een superstrak concept neer te zetten. We hebben het tenslotte wel over jouw bedrijf en daar ben ik net zo zuinig op als jij.

 

Een match call kost niets, alleen wat tijd.

Maar ik beloof je dat die tijd de moeite waard is. Je bent sowieso mega geïnspireerd na die 30 minuten, en daarmee ben je alweer een heel eind verder.

Wat je vraag ook is, of je nu meer klanten wilt, of een ander soort klanten vinden. Of je nu twijfelt over je aanbod of een totaal andere richting uit wilt, ik kan je op weg helpen. En verder!

Maar eerst proeven.

Je boekt ‘m sneller dan dat je een hamburger wegwerkt, dus waar wacht je op? Druk op die knop en start cooking!

dcb-icon-infobox-deegroller