Masterplan voor jouw succesrecept

An offer they can't refuse

dcb-icon-infobox-pollepel

Ondernemen zonder plan is gewoon een hobby!

Sorry (not sorry!) dat ik hem er zo in gooi, maar je weet zelf ook wel dat het waar is. Als je een plan hebt, weet je waar je heen gaat en ook wat je moet doen om daar te komen.

Zónder blijft het gissen, doe je maar wat en is elk succesje toeval. En blijvende groei van je bedrijf iets om van te dromen. En als je wel een dromer bent, maar die dromen ook wil zien uitkomen, dan moet dat plan er komen. En dat wil je, anders was je hier niet terechtgekomen. Jij wilt hulp bij de groei van je bedrijf. Groeien als ondernemer en steeds beter worden in wat je écht goed kan.

Misschien besef je pas net dat je (sneller) wilt groeien. Meer klanten wilt en misschien ook wel leukere klanten, die echt bij je passen.

Meer lol in wat je doet en hoe je het doet. Op jouw manier, op jouw voorwaarden je omzet laten groeien, want dan kost het nauwelijks moeite.

dcb-chouffe-thermometer-2

Als dit is wat je zoekt, dan ben je inderdaad op de goede plek! En heb ik precies het aanbod dat bij jou past.

Geen dertien in een dozijn templates, succesformules of ‘dit moet je elke dag doen om succesvol te worden’. Gewoon jouw eigen Succesrecept. Samengesteld uit de ingrediënten die JIJ het lekkerst vindt, het fijnst om mee te werken. Voor de klanten waar je helemaal gelukkig van wordt, die net zo dol zijn op jouw aanbod als jij en die niet kunnen wachten om te mogen proeven van jouw expertise. Jouw Succesrecept is een offer they can’t refuse!

Wat jij van mij krijgt?

 

 • Een kick off van 2 uur, live of via Zoom.
  Daarin bespreken we jouw verwachtingen, wensen en dromen. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag.
 • Elke 2 weken een call van 45 minuten om je voortgang te bespreken, maar ook je vragen, successen en andere zaken die JIJ van belang vindt om over te hebben.
 • Onbeperkt toegang tot mijn brein: Oftewel, ik help je altijd in de periode dat we met elkaar aan het werk zijn en zelfs 2 maanden daarna kun je me nog alles vragen/voorleggen waar je tegenaan loopt.
  Je mag onbeperkt mailen en appen, ik antwoord ALTIJD dezelfde dag.
  Bellen alleen op afspraak, zodat ik ook echt even tijd voor je heb!
 • Je mag 1 x een extra call inplannen als je dat nodig vindt. Die is wel altijd online!
 • Diverse templates, zoals een ondernemingsplan, contentkalender, planningsheet en alles wat jij verder nodig hebt. Als ik het nog niet heb, zorg ik dat het er komt.
 • Een compleet plan voor jouw business:
  Waar sta je nu, waar wil je heen (qua klanten, omzet etc.) en hoe ga je daar komen.
  Je weet exact hoeveel klanten je moet hebben, tegen welk tarief om je doel te behalen.
 • Uiteindelijk staat er dan een nieuw bedrijf, met het allergaafste aanbod dat je kan bedenken in de etalage en de allerleukste klanten.

Jouw investering? 2.497 Euro (excl. btw) en dat mag ook in termijnen natuurlijk!

Loopt het water je al in de mond?

En als jij nu wel trek krijgt in mijn aanbod, klik dan gelijk door en kijk wat er op het menu staat!

Als het water je al uit de mond loopt, laten we dan kennismaken, zodat we snel samen onze tanden kunnen zetten in jouw bedrijf.

dcb-icon-infobox-deegroller