Blogs

Wekelijks een verse blog: Een smakelijke mix van hulp bij de groei van je bedrijf en jouw groei als ondernemer.

Always be yourself

Always be yourself!

Ik ben er een groot voorstander van: Always be yourself.
Al staat op mijn website ‘..unless you can be Batman, then always be Batman’, maar da’s natuurlijk een kans die je niet kunt laten lopen 😉 Dus mocht ik ooit in mijn Batman-pak in beeld verschijnen, dan weet je hoe dat komt. Iets met kansen grijpen.

Anyway.

Always be yourself dus

Iets anders heeft weinig zin ook, want als je in het echie verschijnt, is het wel fijn als je gezelschap dan weet dat jij het bent en niet minutenlang twijfelt of dat nou echt… En hoe echter je bent, hoe overtuigender.

Bekentenis:

Oké, heel eerlijk: op mijn foto’s gebruik ik soms een filtertje. Als ik er echt té sneu uitzie, slecht geslapen ofzo. Maar over het algemeen is what you see what you get. Hoef ik daar ook niet meer over na te denken. Voorheen plempte ik ook weleens een filter over mijn lives op Instagram, om dezelfde reden. Maar kom op, die etalagepop die daar aan het praten is… Dat ben ik toch niet? Daar durft toch niemand een call mee te boeken? Dus daar ben ik mee gestopt.

Mijn woorden zijn filterloos

Mijn teksten zijn nooit gefilterd geweest. Die zijn puur ik. Steeds meer ook. Ook in werkelijkheid gebruik ik soms woorden waarvoor mijn moeder me nog altijd bestraffend toespreekt als ze het hoort of leest. That’s me. En als jij dat niet kunt handelen, dan zijn wij géén match.
Handig toch? Dan weet je wat je krijgt.

Vind jij ook, toch?

Toch voel ik vaak dat jij nog filtert.
Jezelf.
Je boodschap.

En als ik dat voel, haak ik af.
En niet alleen ik. Ook degenen die jouw klant kunnen worden.
Als jij het niet voelt, voelen wij het ook niet. En dan doen we dus ook nix. Weg lead.
Doodzonde!

Best eng soms

En ja. Het kan best eng zijn om helemaal jezelf te zijn. De dingen te zeggen zoals jij ze vindt. Te doen wat bij jou past in plaats van wat je denkt dat moet of hoort.
Maar voor alles is een eerste keer. En ik beloof je: Het wordt steeds minder eng.
Ja, er vallen volgers af. Maar daarvoor krijg je nieuwe volgers terug. Betere, want die gaan dus ‘aan’ op jouw echte jij. En dat is wat je wilt, dát zijn de volgers die klant kunnen worden.

Probeer het gewoon eens!
Wedden dat er veel verandert in de interactie? Live en online!

Nog meer tips om de allerleukste klanten te scoren?

Meld je aan voor mijn online workshop op 16 december 2021 om 14:00 uur. (€ 27 per persoon)
Dan vertel ik in anderhalf uur alle geheimen over waar klanten op afknappen en juist van in de fik gaan!
En voor aanmelders tot 1 december heb ik ook nog een knalverrassing: Bring a friend for free!
Meer weten? Doe me een berichtje, dan vertel ik je er alles over!

chocolade-witte-rand

Reageren?

Wil je reageren op deze blog? Heb je een vraag?

Of kun je er geen chocola van maken?

Stuur me een e-mail! Dan beantwoord ik deze graag.

En?

dcb-icon-infobox-pollepel

Smaakt het? Lust je meer?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief! Elke 2 weken verse content.

Lekker toch?

Wil jij elke 2 weken lekkere tips, nieuwe ingrediënten en nog veel meer?